toLong ingatkAn ana !

Saturday, 9 April 2011

mahukan yang bersahaja..

bismillah..

Salam mahabbah kawan2 semua..huu..lama x "hapdet" blog ni. minggu ni minggu yang sangat menyerabutkan hati,fikiran dan sewaktu dengannya. haiishh,,macam ni lah yg berlaku apabila hampir m'jelang final exam. macam2 nak dikejarkan di "last2 minute" ni.



(sekadar gambar hiasan)


Ini pun sempat rehat setelah penat membakar kalori,lemak2 dan sedengannya dengan beriadah ngan kawan2 pg tadi.( hee.. rehat dr pagi tadi sampai tengahari ? ) perlulah..penat betoi ni..chicken dance, taichi, zero point n macam2 lagi ktorg buat.

gedebuk..gedebak..gedebuk..gedebak..

ehem2,,korang perasan x ? tu..atas tuu......
hee..bajet nak buat header lah konon..tapi,,juz letak gambar yg di'edit' je.
grrr....malu sebenarnya..besaq sangat pulak..(agak2 boleh kecik ckit ke? xtahu nak wat camne.)
never mind..kita letak je dulu..rasa2 diri ni n kawan2 x suka..i'Allah, i will delete it..n change it with another new header.

aisshh..bateri low pulak,, nak charge x de letrik nih. ok,,stakat ni jelah..
(syukran 'ala husni istima'akum..) - xde kaitan..ni ayat pnutup presentation je.

fi amanillah...senyUuummm ^_^

3 comments:

  1. cer download photoscape.
    nanti leh edit kecikkan header tu..:)

    ReplyDelete
  2. sentuhan nurani : oye? hmm..i'Allah i'll try

    piouspdosh : ye..semangat2 ! hee :D

    ReplyDelete